0850 480 1 846
  • PAYLAŞ

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., ABC Lojistik’e 301 Adet Volvo FH Çekici Teslimatı Gerçekleştirdi

Dünyanın lider yatırım şirketlerinden Japonya merkezli Marubeni Corporation’a bağlı olarak her biri alanının öncüsü olan birçok global markanın Türkiye distribütörlüğünü sürdüren Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., ağır hizmet taşımacılığındaki markası Volvo Trucks’ın 301 Adet Volvo FH model çekicisini Kapadokya’da gerçekleşen bir törenle ABC Lojistik’e teslim etti. 

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısına; Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. ve Volvo Trucks yöneticileri ile ABC Lojistik yetkilileri katıldı. 

İş Ortaklarımızın Çözüm Odaklı ve Hizmet Üreten Yol Arkadaşıyız 

Törende ilk konuşmayı gerçekleştiren Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Eşref Zeka, ABC Lojistik ile kurulan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “İş ortaklarımızın bizi lojistik sektöründe öne geçmek için tercih ettiklerini biliyoruz. Bu sebeple Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. olarak iş ortaklarımızı sektörlerinde bir adım ileriye taşımak için hizmet kalitemizi sürekli geliştiriyoruz.” Diyen Eşref Zeka, gerçekleştirdikleri teslimatın aslında bir sonuç değil bir başlangıç olduğunun altını çizdi. Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş ve Volvo Trucks olarak satış sonrası hizmetlerde de proaktif, çözüm odaklı ve hizmet üreten bir yol arkadaşı olduklarını belirten Eşref Zeka, tüm ekip arkadaşlarıyla aynı hedefe aynı motivasyonla yürüdüklerini söyledi.  

Başarımız Müşterimizin Başarısıdır 

Törende Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström de söz alarak kalite, güvenlik ve çevre duyarlılığı ile yaklaşık 130 ülkede faaliyet gösterdiklerini belirtti. Lindström “Volvo Trucks için müşterinin her şeyin merkezinde yer aldığını ve Volvo Trucks’ın başarısının müşterilerinin başarısı olduğuna inandığını söyledi. Lindström, “Volvo Trucks ile Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin 6 yıldır bu pazarda büyük bir uyum yaratarak üstün müşteri memnuniyeti ve dolayısıyla müşteri sadakati sağladığına inanıyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı. 

Volvo Trucks’ta Hedef Sektörden Daha Hızlı Büyümek 

Törende konuşan bir diğer isim de Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Kıvanç Kızılkaya oldu. Kıvanç Kızılkaya Volvo Trucks ve Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. ortaklığıyla 2017 yılından bugüne kadar satış ve satış sonrası hizmetlere yönelik pek çok yatırıma imza attıklarını belirtti. Kıvanç Kızılkaya, iş ortaklarına finansman çözümleri de sunduklarını belirterek “Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz araçların finansmanını Volvo Finansal Hizmetler sağladı.  Volvo Finansal Hizmetler, Volvo Group ve Marubeni Corporation’un Türkiye stratejileri doğrultusunda, iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına uygun esnek kredi çözümleri sunmaya devam edecek” dedi. Tüm Türkiye’de yetkili servis ağlarını genişleterek sektördeki güçlerini gün geçtikçe arttırdıklarını belirten Kıvanç Kızılkaya, Volvo Trucks olarak gelecek dönemde ağır vasıta sektöründen daha hızlı büyümeyi ve pazar paylarını daha da artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. 

Volvo Trucks’ın Gücü ile Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Güvencesi Tercihimizdeki En Büyük Etken 

Törende söz alan son isim ise filosunu 301 adet Volvo FH çekici ile güçlendiren ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen oldu. Ergun Bilen, bu yeni iş birliğinden duyduğu mutluluğu belirtti ve sözlerini “Filomuzu Volvo Trucks ile genişletmek bize güven veriyor. Volvo Trucks markasının gücü ile Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. güvencesi bu tercihimizdeki en büyük etken olmuştur. Finansman konusunda bizlere çözüm sunan ve araçlarımızın finansmanını sağlayan Volvo Finansal Hizmetler’e sizlerin huzurunda tekrar teşekkür etmek istiyorum” diyerek sürdürdü. Bilen Volvo Trucks ve Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. ile başlattıkları iş birliğinin lojistik sektörü ve tüm iş ortakları için hayırlı olmasını dileyerek sözlerini sonlandırdı. 

Volvo FH  

Volvo FH, güvenliği, kalitesi ve verimliliğiyle lojistik sektörü tarafından en çok tercih edilen Volvo Trucks modellerinin başında geliyor. Volvo FH, farklı güç ve kabin modelleriyle ulusal ve uluslararası taşımacılık gerçekleştiren lojistik firmaları için uygun ve uyarlanabilir çözümler sunuyor. Güvenlik donanımları, sağlam yapısı, konforlu kabini ve verimliliği en üst seviyeye taşıyan teknolojileriyle Volvo Trucks markasının tüm karakteristik özelliklerini temsil eden Volvo FH, Türkiye’nin dev lojistik filolarının en çok tercih ettiği model olarak öne çıkıyor.  

Volvo Trucks Hakkında 

Volvo Trucks, beklentileri yüksek profesyonel müşteriler için, orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla eksiksiz nakliye çözümleri sunuyor. Şirket, 130'dan fazla ülkede 2.300 servis noktasından oluşan global yetkili satıcı ve servis ağıyla müşterilerine destek veriyor. Volvo’nun kamyonları, dünyanın dört bir yanındaki 13 ülkede üretiliyor. Volvo Trucks, dünyanın en büyük kamyon, otobüs, inşaat makinası ve deniz motoru üreticilerinden biri olan Volvo Group’un üyesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Volvo Group ayrıca finans ve hizmet sektörü için de komple çözümler sunuyor. Volvo Trucks’ın çalışmaları, temel değerleri olan kalite, güvenlik ve çevreye saygıyı esas alıyor. 

Marubeni Corporation Hakkında 

Dünyanın önde gelen ticaret ve yatırım şirketi olan Japonya merkezli Marubeni Corporation 1858 yılında kuruldu. Şirketin 68 ülkede 136 yerleşkesi, toplam 453 konsolide şirketinde 45 binden fazla çalışanı bulunuyor. Global ticarette çeşitli alanlarda ithalat, ihracat, işletme ve hizmet faaliyetleri yürüten şirket; Ulaştırma, Endüstriyel Makine ve Finansal Çözümler Grubu, Enerji ve Alt yapı Çözümleri Grubu, Tüketici Ürünleri Grubu, Malzeme Grubu ve İş Geliştirme Grubu olarak 5 ana faaliyet kolunda ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.  

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Hakkında  

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., 68 ülkede 136 yerleşkesi, toplam 463 konsolide şirketinde 45 binden fazla çalışanı bulunan Japonya merkezli Marubeni Corporation’a bağlı olarak birçok global markanın Türkiye distribütörlüğünü sürdürüyor. Komatsu, Volvo Trucks, Dieci, Crown, Komatsu Joy ve Montabert markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., Platinum Used markası ile iş makinaları ve forkliftlerin ikinci el alım satımı ve kiralama hizmeti de veriyor. Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., inşaat, madencilik, mermer, lojistik, endüstri ve enerji gibi farklı sektörlerdeki müşterilerine ürünlerin yanı sıra katma değerli satış sonrası hizmetler ve çözümler sunuyor.  

Volvo Finansal Hizmetler Hakkında 

Volvo Finansal Hizmetler (VFS Finansman A.Ş), 2005 yılından beri Volvo Group ürünlerinin finansmanını yapmakta olan 2 ayrı şirketiyle finansman ve finansal kiralama alanlarında faaliyet gösteriyor. Volvo Finansal Hizmetler, müşterilerinin büyüme projeksiyonlarını destekleyen finansman alternatiflerini sunmaya ve Volvo Group’un sürdürülebilirlik stratejileri doğrultusunda, elektrikli araçların satışını destekleyecek şekilde, müşteri ihtiyaçlarına uygun esnek kredi çözümleri sunmaya devam ediyor. 27 kişilik ekibiyle Türkiye’de faaliyetlerini sürdürmekte olan Volvo Finansal Hizmetler şirketleri, Türkiye’de satılan Volvo Group ürünlerinin %50’sinden fazlasını finanse ediyor.