0850 480 1 846
  • PAYLAŞ

Komatsu'dan İlk Günkü Performansı Hissettirecek Bakım Kampanyaları

Yeni nesil iş makinaları ile “İş Makinalarının Yeni Çağı”nı başlatan Komatsu Türkiye, sahadaki iş makinalarının uzun yıllar ilk günkü gücü, performansı ve sağlamlığı ile çalışmalarına imkân sunan bakım kampanyalarını Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. güvencesiyle hayata geçirdi.

Yeni nesil iş makinaları ile “İş Makinalarının Yeni Çağı”nı başlatan Komatsu Türkiye, sahadaki iş makinalarının uzun yıllar ilk günkü gücü, performansı ve sağlamlığı ile çalışmalarına imkân sunan bakım kampanyalarını Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. güvencesiyle hayata geçirdi.

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., iş makinalarının sahada kesintisiz olarak çalışmalarına imkân sağlayan bakım kampanyaları ve servis hizmetleri ile, müşterilerine Komatsu sahibi olmanın ayrıcalıklarını hissettirmeye devam ediyor. Sunduğu hizmetler ile müşterilerinin güvenini kazanan Japon dünya devi Komatsu, bu anlayışla, satış sonrası makina performanslarını mükemmel seviyede tutmak ve beraberinde birçok avantajı sunmak amacıyla 3 ayrı kampanyayı hayata geçirdi.

Uzayan Garanti Kampanyası

Komatsu, ürünlerine duyduğu güvenle, garanti sürelerini 30.06.2024 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile 5 yıl / 12.000 saate kadar uzatma fırsatı sunuyor.

Hidrolik Pompa Revizyon Kampanyası

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin, Komatsu ekskavatör sahiplerine özel sunduğu orijinal hidrolik pompa revizyonu kampanyası 30 Haziran 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Motor Revizyonu Kampanyası

30 Haziran 2024’e kadar geçerli motor revizyonu kampanyası, orijinal parçalarıyla Komatsu iş makinalarının ömrünü uzatırken ve ilk günkü güç ve verimliliği sağlayacak.

Yaygın servis ağı ile Komatsu iş makinalarının kesintisiz çalışmasını sağlayan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., hayata geçirdiği kampanyaları ile ürünlerinin arkasında duruyor, uzun yıllar ilk günkü gücü, performansı ve sağlamlığı en uygun fiyatlar ve kampanyalarla sunarak müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Aktif kampanyalar hakkında detaylı bilgi edinmek için https://www.komatsu.com.tr/servis-ve-bakim-kampanyalari/adresini ziyaret edebilirsiniz.

 Komatsu hakkında;

İş makinaları ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markalarından olan ve bir asırdır yüksek kaliteli güvenilir ürünler sunan Japonya merkezli Komatsu markası, üstün teknoloji ve hizmet anlayışı ile müşterilerine segmentlerinin en iyi ürünlerini sunma amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. 1983 yılından beri devam eden ve Türkiye’nin sektörde en uzun süreli distribütörlüğünü yürüten Marubeni Dağıtım ve Servis, bu iş birliği çerçevesinde üstün Komatsu ürün ve hizmetlerini Türkiye ile birlikte Azerbaycan ve Gürcistan pazarlarına sunmaktadır.

Marubeni Dağıtım ve Servis Hakkında: 

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., 68 ülkede 136 yerleşkesi, toplam 463 konsolide şirketinde 45 binden fazla çalışanı bulunan Japonya merkezli Marubeni Corporation’a bağlı olarak birçok global markanın Türkiye distribütörlüğünü sürdürmektedir. Türkiye’nin en uzun distribütörlük anlaşması unvanıyla kullanıcılarına çözüm sunan Marubeni Dağıtım ve Servis; Komatsu, Volvo Trucks, Dieci, Crown, Komatsu Joy, Topcon, Leica ve Montabert markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini vermektedir.

Marubeni Dağıtım ve Servis; inşaat, maden, endüstri, lojistik, tarım gibi sektörlere iş makinaları, teleskopik yükleyiciler, yük taşıma araçları ve depolama çözümleri sunmaktadır. Güvenilir servis anlayışı ve yılların getirdiği tecrübeyle satış hizmetinin yanı sıra Platinum Rent markası ile kiralama çözümleri ve Platinum Used markası ile de ikinci el satış hizmeti sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımaktadır.

Daha az yakıtla daha fazla verimlilik imkânı sunan Komatsu yeni nesil iş makinaları ve sürücü odaklı geliştirilen Volvo Trucks elektrikli kamyon serisiyle Marubeni Dağıtım ve Servis, Türkiye’ye getirdiği yenilikçi yaklaşımlarla kendi sektöründe öncü olmayı başarmaktadır.

www.marubeni-tr.com